نرم افزار و برنامه نویسی

با ما به روز باشید.

نرم افزار و برنامه نویسی

با ما به روز باشید.

  • ۰
  • ۰

azure جیست؟

تا به حال درباره مایکروسافت آژور چیزی شنیده اید یا مطلبی خواندید؟

در این مقاله ما به توضیحاتی کوتاه در مورد این پلتفرم می پردازیم. پس اگر به دنبال پیشرفت در زمینه نرم افزار و ارتقای دانش خود هستید با ما همراه باشید.

همان طور که اشاره کردیم Microsoft Azure پلتفرمی است که مایکروسافت آن را ارائه داده است و مانند پلتفرم های ابری دیگر مانند AWS آمازون و Google Cloud
Platform مجموعه ای بزرگ از ابزارهای مورد نیاز کاربران را ارائه می دهد.

azure

 

این ابزار ها شامل ارائه خدمات و امکانات برای توسعه دهندگان و برای کسب و کارهاست. ابزارهای مبتنی بر ابر، روی سرور های ریموت اجرا می شوند و می توانند تا حد زیادی امنیت کاربران خود را تضمین کنند.

Microsoft Azure یک سرویس محاسبات ابری است. در واقع می توانیم بگوییم که مایکروسافت در ژوئن ۲۰۱۲، با معرفی Windows Azure برگ جدیدی در زمینه پردازش ابری یا cloud computingایجاد کرد.  در مارچ ۲۰۱۴ ویندوز آژور به Microsoft Azure تغییر نام داد.

 

شما با استفاده از این پلتفرم می توانید پروژه ها و مستندات خودتان را نیز بر روی ابر قرار دهید تا دیگر نگرانی از بابت ذخیره سازی آن ها نداشته باشید.

برای درک بهتر این مقاله به شما پیشنهاد می کنیم که مقاله مربوط به گیت و گیت هاب را در سایت ابرمتن نیز مطالعه کنید.

نکته ای که در استفاده از این پلتفرم وجود دارد این است که مایکروسافت نیز مانند گوگل به یکپارچه سازی میان محصولات خود معتقد است. از این رو اگر شما دارای اکانت microsoft outlook نیز باشید می توانید با همان اکانت از microsoft azure نیز استفاده کنید.

در اولین ورود به کنترل پنل microsoft azure، ظاهر بسیار گرافیکی آن پنل شما را نسبت به سرویس مایوس می کند و احساس ورود به حساب کاربری بازی آنلاین به شما دست می دهد!. اما در نظر داشته باشید پشت این ظاهر زیبا و شاید غیر حرفه ای، یکی از بی نقص ترین سرویس های پردازش ابری دنیا منتظر شماست.

 

سرویس های آژور

 

  • ۰۱/۰۵/۲۱
  • سیده زهرا حسینی

azure

microsoft

microsoft azure

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی